Ilmanvaihto/loput tuotteet tarjouksessa

Valmistaja VALLOX
Valmistaja ETS NORD

NORDduct -pyöreä kanavajärjestelmä kattaa pyöreät ilmanvaihtokanavat ja -osat kaikentyyppiseen rakentamiseen. Kanavat ja kanavaosat valmistetaan kuumasinkitystä teräslevystä
Tuotteiden valmistuksessa noudatetaan EN-standardeja ja ne ovat M1 -puhtausluokiteltuja. Kanavajärjestelmä on sertifioitu ja sen tiiviysluokka on D.
Ilmanvaihto vaihtaa ilmaa sisältä ulos ja ulkoa sisälle
Ilmanvaihto tekee sen, mitä sana kertoo. Eli vaihtaa ilmaa. Vanha, käytetty sisäilma poistetaan ja se korvataan puhtaalla, raikkaalla ilmalla. Koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä suunnitellaan ja toteutetaan yleensä talon rakennusvaiheessa tai korjausrakentamisen yhteydessä. Ilmanvaihtoputkisto kulkee rakenteissa ja ilmanvaihtokone sijaitsee teknisessä tilassa, kylpyhuoneessa tai muussa soveltuvassa tilassa.

Ilmanvaihdon ansiosta sisätiloista poistuvat normaalin elämisen aiheuttamat epäpuhtaudet, kuten ruuanlaiton käryt sekä peseytymisen ja pyykkäyksen aiheuttamat kosteudet. Samalla poistuvat rakennus- ja sisustusmateriaalien aiheuttamat päästöt. Ilmanvaihto on sekä asukkaiden hyvinvoinnin että talon rakenteiden säilymisen kannalta välttämätön ja tuo asumiseen mukavuutta.

Nykyaikaisessa koneellisessa ilmanvaihdossa hyödynnetään sisäilmasta poistettavan ilman lämpö ottamalla se talteen ja lämmittämällä sillä sisälle tulevaa raitista ilmaa. Energiataloudellisuuden kannalta tämä on fiksua. Kun korvausilma on lämmitettyä, ei synny myöskään ikävää vedon tunnetta Lisätehoa tarvitaan yleensä saunomisen ja peseytymisen jälkeen tai kun talossa on iso määrä ihmisiä. Tehoa voidaan puolestaan pienentää, kun koti on tyhjillään.

KAUTTAMME MYÖS VALLOX ILMANVAIHTOKONEET

PYYDÄ TARJOUS KONEESTA JA PUTKISTA

OLEMME JO ASENTANEET TÄNÄ VUONNA KYMMENIÄ KOHTEITA ELI MYÖS ASENNUSPALVELU

Tuotteita yhteensä 37 kpl