« Takaisin

DSS 160 Tuloilmaventtiili (KTS)

Tuloilmaventtiili DSS 160 (KTS)

Varastossa 17 kpl

Tuloilmaventtiili KTS 160 soveltuu käytettäväksi toimisto- ja asuintilojen tuloilmalaitteena. Tuloilmaventtiilin rungossa on solumuovitiiviste ja kierrekara, jonka avulla tuloilmaventtiili on helposti säädettävissä ja lukittavissa valittuun asentoon.
Venttiilin sisällä on muovinen ilmavirran suuntauslevy puhalluskuvion valintaa varten. Muovisella suuntauslevyllä varustettua venttiiliä ei saa asentaa kiukaan yläpuolelle.

Ilman suuntauslevyä KTS-100 , KTS-125 ja KTS-160 venttiilit täyttävät palonrajoittimena toimivalle kuristimelle asetetut vaatimukset. KTS-100 (säätö maks. 12 mm) ja KTS-125 (säätö maks. 8 mm)  KTS-160 (säätö maks 10mm )ovat tyyppihyväksytty RakMK osan E7, kohdan 6.1 mukaisiksi savukaasujen leviämistä rajoittaviksi kuristimiksi.

Materiaali ja pintakäsittely

Tuloilmaventtiili KTS 160 on  valmistettu teräslevystä ja polttomaalattu valkoiseksi (RAL 9010). Tuloilmaventtiili asennetaan kiinnistyskehys KKT avulla , joka on valmistettu kuumasinkitystä teräslevystä ja se on varustettu kumitiivisteellä.

Asennus

Kiinnityskehys KKT kiinnitetään kanavaan niiteillä tai peltiruuveilla. Tuloilmaventtiili KTS 160 kierretään kehykseen siten, että venttiilin kiinnityskorvakkeet tukeutuvat lujasti kehyksen kierteisiin.

Paino 690 gr

Hinta:10.00 €