Kupariputket Puristus Puserrusosat Messinkiosat

HINNAT SIS:ALV 24%

Valmistaja CUPORI , YORKSHIRE NORDICS JA SANHA


10mm 12mm ja 15mm kromattu kupariputki puolikova Valmistaja Cupori
18mm 22mm 28mm Kupariputki Valmistaja YORKSHIRE NORDICS


Kova vedetty kupariputki yleiskäyttöön.

Yorkshire® Nordics on STF-tyyppihyväksytty yleisputki käyttövesi-, lämmitys-, aurinkolämmitys-, viemäröinti- ja kaasujärjestelmiin. Putket 18mm halkaisijaan asti on erikoisvalmistettu parannetuilla käsittelyominaisuuksilla auttamaan putkien taivuttamista.

Yorkshire® kupariputket (kovat, suorat, R290) vastaavat seuraavia EU-direktiivejä, kun asennus suoritetaan kansallisia säädöksiä noudattaen: EU 305/2011 ja 97/23/EC. Lisäksi putket ovat normin EN1057:2006+A1:2010 System 3 (?Kupari- ja kupariseokset ? saumattomat pyöreät kupariputket LVI-käyttöön?) mukaiset..
Kotimainen Cupori 120 Premium on tyyppihyväksytty, Kromi kupariputki LVI-asennuksiin
Puristuskäyrä pisto- ja muhvipäällä käyttö- ja lämmitysvesiasennuksiin.
Sanha®-Press 6000 -tuotesarja tarjoaa täydellisen liitinvalikoiman totuttua Sanha®-laatua. Kuparisia puristusliittimiä on yksinkertaista ja turvallista käyttää niin asuin- kuin myös teollisuusrakennusten käyttökohteissa kaikkien yleisesti käytössä olevien EN 1057 -standardin mukaisten kupariputkien kanssa. Liittimet on varustettu EPDM-kumista valmistetuilla tiivisterenkailla, ja niiden erityisen sileä passivoitu pinta tarjoaa erinomaisen kestävyyden korroosiota vastaan. Sanha® kupariset puristusliittimet ovat eurooppalaisten sertifiointilaitosten testaamia ja hyväksymiä.
Puserrusliittimet
Päijät Hämeessä myös asennuspalvelu

Tuotteita yhteensä 48 kpl