Suorat Viemärit Tarkastuskaivot ym. tarvikkeet

Valmistaja Meltex
Suomessa on vielä valtavasti kiinteistöjä, joissa on huonokuntoisia viemäreitä. viemärivuoto on kallis korjata, koska vesi on eloperäistä ja rakenteet pitää purkaa. Kaikki 1940-60 luvulla asennetut valurauta ja betoniviemärit ovat korjauksen tarpeessa. Viemärivuodot ovat piileviä ja voivat vaikuttaa myös sisäilman laatuun.
Kiinteistöviemäriputkia ja -osia käytetään jäte- ja sadevesiviemäreinä rakennusten sisällä, pohjalaatassa ja sen alla sekä sokkelin ulkopuolella maahan asennettuna tonttiviemärinä.

Kiinteistöviemäriputket valmistetaan suomessa kestävästä polypropeenista, ja ne täyttävät EN 1451-1 sekä NPG/PS102 -standardien vaatimukset. INSTA-CERT -sertifiointi on yhteispohjoismainen menettely, jolla varmistetaan standardien mukaisuus erilaisissa putkistojärjestelmissä. HT kiinteistöviemäriputkien Nordic Poly Mark -laatumerkki varmistaa, että tuotteet ovat laadukkaita ja soveltuvat pohjoismaisiin olosuhteisiin. Monipuolisella liitososavalikoimalla viimeistelet toimivan ratkaisun kohteeseen kuin kohteeseen!

Sisäviemärit / viemäriputket, lujuusluokka SN8. Käytetään jätevesiviemäreinä

Putken toisessa päässä on tiivisteellinen liitosmuhvi, jolla putki voidaan liittää toiseen putkeen suoraan ilman liitososia. Koko 110 mm ja 75 mm.

Viemäreiden osat t-kappaleet, käyrät ja tarkastusluukut.
6m MELTEX PP-MD 110x3,4 SN8 NPG/PS 102 B D NBM
2m ja 1m Meltex PP-MD 110x3,4 SN8 BD STF NPG PS102 NBM
Muhvit PN-EN 1329 /BD SN8 F-11188
Nordic Poly Mark
KAIVUUTYÖT NUMEROSTA +358505972081
Erillisrahditettavat tuotteet

Erillisrahditettavat tuotteet ovat esim. tuotteita, joiden pituus ylittää 2m tai niiden rahdituspaino/tilavuus ovat poikkeavia. Näistä tuotteista veloitamme aina erillisrahdin. Rahtiveloitus on kysyttävä tuotteen yhteydessä. Maksu ei kertaannu, vaikka tilaisit minkälaisen määrän ko. tuotetta.


Mikäli olet saanut kokonaistarjouksen meiltä, niin tarjouksessa on aina mainittu rahti, joka lähetyksestä veloitetaan


Dblue kiinteistöviemärit

Dblue kiinteistöviemärit
Monenlaisiin kohteisiin
dBlue-kiinteistöviermärijärjestelmä sopii hyvän kemikaali-..

PRO Tarkastuskaivopaketit

PRO Tarkastuskaivopaketit
Meltex valmistaa viemärin tarkastuskaivot putkilinjoille. Tarkastuskaivoja käytetään
viemäreiden..
Tuotteita yhteensä 20 kpl