Suorat Viemärit Tarkastuskaivot ym. tarvikkeet

Suomessa on vielä valtavasti kiinteistöjä, joissa on huonokuntoisia viemäreitä. viemärivuoto on kallis korjata, koska vesi on eloperäistä ja rakenteet pitää purkaa. Kaikki 1940-60 luvulla asennetut valurauta ja betoniviemärit ovat korjauksen tarpeessa. Viemärivuodot ovat piileviä ja voivat vaikuttaa myös sisäilman laatuun.
Kiinteistöviemäriputkia ja -osia käytetään jäte- ja sadevesiviemäreinä rakennusten sisällä, pohjalaatassa ja sen alla sekä sokkelin ulkopuolella maahan asennettuna tonttiviemärinä.

Kiinteistöviemäriputket valmistetaan suomessa kestävästä polypropeenista, ja ne täyttävät EN 1451-1 sekä NPG/PS102 -standardien vaatimukset. INSTA-CERT -sertifiointi on yhteispohjoismainen menettely, jolla varmistetaan standardien mukaisuus erilaisissa putkistojärjestelmissä. HT kiinteistöviemäriputkien Nordic Poly Mark -laatumerkki varmistaa, että tuotteet ovat laadukkaita ja soveltuvat pohjoismaisiin olosuhteisiin. Monipuolisella liitososavalikoimalla viimeistelet toimivan ratkaisun kohteeseen kuin kohteeseen!

Sisäviemärit / viemäriputket, lujuusluokka SN8. Käytetään jätevesiviemäreinä

Putken toisessa päässä on tiivisteellinen liitosmuhvi, jolla putki voidaan liittää toiseen putkeen suoraan ilman liitososia. Koko 110 mm ja 75 mm.

Viemäreiden osat t-kappaleet, käyrät ja tarkastusluukut.
6m MELTEX PP-MD 110x3,4 SN8 NPG/PS 102 B D NBM
2m ja 1m Uponor Soi&Waste PP-MD 110x3,4 SN8 BD STF NPG PS102 NBM
Muhvit PN-EN 1329 /BD SN8 F-11188
Nordic Poly Mark
KAIVUUTYÖT NUMEROSTA +358505972081


Dblue kiinteistöviemärit

Dblue kiinteistöviemärit
Monenlaisiin kohteisiin
dBlue-kiinteistöviermärijärjestelmä sopii hyvän kemikaali-..
Tuotteita yhteensä 19 kpl