Puhallusaineet Alumiinioksiidi Lasimurska Lasikuula Puhallussooda Pähkinämurska

Laspek Oy:ltä löydät puhallusaineet tarpeisiisi. Erilaiset materiaalit tarvitsevat erilaiset puhallusmateriaalit. Halutaanko kiiltävä vai mattapinta, sileä vai karkea pinta? Suoraan maali päälle vai hionta puhalluksen jälkeen. Käytät mitä puhallusainetta tahansa ruosteen poistoon niin ruoste jää metallin sisälle vaikka pinta kiiltäisi Siksi kannattaa ensin hapottaa ja kun ruoste on noussut pintaan sitten puhaltaa
Valikoimastamme löytyvät seuraavat esimerkikksi
Alumiinioksiidi Kaappipuhallukseen ja Puhalluskoneisiin
Natriumbikarbonaatti(puhallussooda) Puhalluskoneisiin
Pähkinärouhe Kaappipuhallukseen ja Puhalluskoneisiin
Maissirouhe Kaappipuhallukseen ja Puhalluskoneisiin
Lasimurska 0,05-0,2 ja 0,2-0,5 Kaappipuhallukseen ja Puhalluskoneisiin
Lasikuula 150-250 um Kaappipuhallukseen

Oikeat puhallusaineet ja neuvot ammattilaisiltamme


Urakkaasi sopivat, parhaat ja taloudelliset aineet hankit meidän avullamme. On tärkeää valita tuote oikein esimerkiksi sen mukaan, millaista materiaalia ollaan puhaltamassa, millainen lopputulos halutaan ja onko puhallettavalle kohteelle tarkoitus tehdä jonkinlaista jälkikäsittelyä.

Me neuvomme sinua pitkän alan kokemuksen ja koulutuksen myötä, millaiset aineet minkäkin materiaalin puhaltamiseen kannattaa valita, jotta itse työn suoritus olisi sujuvaa ja lopputulos olisi optimaalinen. Halutessasi laadimme sinulle reilun tarjouksen tarvitsemistasi tuotteista ja mikäli päädyt tilaukseen, laitamme tuotteesi matkaan haluamaasi osoitteeseen.

Tiedustele lisää. Voit toki tulla myös käymään paikan päällä, olemme avoinna sopimuksen mukaan.

Kotimainen perheyritys palveluksessasi!


Saat meiltä paitsi tasokkaat tuotteet myös perheyrityksemme asiantuntevan palvelun. Vastaamme itse tuotteidemme maahantuonnista, joissa edustamme vain korkeasta laadusta tunnettuja tahoja. Näin voidaan tuotteiden osalta taata paras mahdollinen työn tulos.

Monet asiakkaamme muun muassa Asikkalassa, Heinolassa ja Lahdessa kääntyvät puoleemme, kun puhallusaineet ovat haussa. Meiltä hankitaan myös muita tuotteita, tarjontaamme kuuluvat esimerkiksi monipuoliset LVI-tarvikkeet ? käy tutustumassa valikoimaamme!

Tuotteita yhteensä 11 kpl