« Takaisin

Puhallussooda

Puhallus sooda eli Natriumbikarbonaattia nabica-eult:ia joka on kaikkein yleisin aine soodapuhalluksessa Puhallussoodamme on ammattipuhaltajien käytössä ei hienoa mitä monet myyvät ja joiden ominaisuus on enempi pölyä vähempi irroitusta

Soodapuhallus on hiekkapuhallusta hellävaraisempi

Ruokasooda eli natriumvetykarbonaatti on ihme aine. Se nostattaa kakkutaikinan ja puhdistaa tehokkaasti lähes kaikenlaiset pinnat.

Soodapuhallus on meillä vielä suhteellisen uusi tapa puhdistaa rakennuksia ja rakenteita vanhasta maalista, lakasta tai liasta. Menetelmä on lähtöisin USA:n ja Englannin autoharrastajien parista, jotka huomasivat soodan erinomaisen tehon. Sillä voidaan puhdistaa lähes kaikki autonosat moottoria myöten. Autoista soodapuhallus levisi myös muuhun käyttöön. Suomessakin on jo useita alan yrittäjiä. ESIM.VÄÄKSYSSÄ Sooda sopii metallin puhdistukseen erinomaisesti, koska se ei kuumenna puhdistettavaa pintaa kuten hiekkapuhallus. Koska lämpöä ei synny, metalli ei veny tai väänny. Lisäksi soodajauhe on palamatonta. Sitä voidaan käyttää jopa kohteissa, jossa käsitellään tuliherkkiä kaasuja ja nesteitä.

Soodajauhetta ruiskutetaan paineilmakompressorin ja erityisen soodapuhalluskoneen avulla puhdistettavalle pinnalle. Työ voidaan tehdä joko kuivana pelkän jauheen avulla tai märkänä soodavesiseoksella. Aineen teho perustuu siihen, että mikroskooppisen pienet kiteet räjähtävät kohdatessaan kovan pinnan. Tästä syntyvä energia murentaa lian, maalin tai muun poistettavan kerroksen. Paineella suihkuava ilma puhaltaa jäämät pois. Menetelmä on hellävarainen, se ei kuluta alkuperäistä pintaa kuten hiekkapuhallus. Lisäksi hiekkapuhallettu metalli tarvitsee heti pintakäsittelyn, jotta se ei ruostu. Sooda sen sijaan jättää pinnalle kalvon, joka hidastaa ruostumista merkittävästi.

25 kg 30,0€

Minitilaus 100 kg itse noudettuna 25 kg

KYSY TARJOUS SUUREMMASTA ERÄSTÄ

Tee tilaus/tarjouspyyntö täältä

Hinta:30.00 €