HT Viemäreiden osat Meltex


Valmistaja Meltex
Suomessa on vielä valtavasti kiinteistöjä, joissa on huonokuntoisia viemäreitä. viemärivuoto on kallis korjata, koska vesi on eloperäistä ja rakenteet pitää purkaa. Kaikki 1940-60 luvulla asennetut valurauta ja betoniviemärit ovat korjauksen tarpeessa. Viemärivuodot ovat piileviä ja voivat vaikuttaa myös sisäilman laatuun.
Kiinteistöviemäriputkia ja -osia käytetään jäte- ja sadevesiviemäreinä rakennusten sisällä, pohjalaatassa ja sen alla sekä sokkelin ulkopuolella maahan asennettuna tonttiviemärinä.

Kiinteistöviemäriputket valmistetaan Suomessa kestävästä polypropeenista, ja ne täyttävät EN 1451-1 sekä NPG/PS102 -standardien vaatimukset. INSTA-CERT -sertifiointi on yhteispohjoismainen menettely, jolla varmistetaan standardien mukaisuus erilaisissa putkistojärjestelmissä. HT kiinteistöviemäriputkien Nordic Poly Mark -laatumerkki varmistaa, että tuotteet ovat laadukkaita ja soveltuvat pohjoismaisiin olosuhteisiin. Monipuolisella liitososavalikoimalla viimeistelet toimivan ratkaisun kohteeseen kuin kohteeseen!
Viemäriputken osia
Valmistajana Meltex
HT-viemäriosat

Normaali HT-tiiviste
Nordic Poly Mark -laatumerkittyjä
Kestää kuumaa, kylmää ja kemikaaleja
Keveitä käsitellä

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 64 kpl
12