« Takaisin

Kemiallinen Pienpuhdistamo Klaro 5 ulkoohjausyksikölläKlaro 5 pienpuhdistamo Ulko-ohjausyksiköllä 3750L

 

Klaro on biologiskemiallinen pienpuhdistamo, joka soveltuu kaikkien jätevesien käsittelyyn ympärivuotisessa käytössä olevaan asuntoon. Et tarvitse erillistä suurta imeytyskenttää, vaan puhdistetun jäteveden voi ohjata esimerkiksi avo-ojaan.

Klaro pienpuhdistamoita on saatavana 5, 8  sekä 10 hengen talouksiin, ja ohjausyksiköitä on sekä ulos että sisälle sijoitettavia.

Järjestelmän toiminta perustuu fosforin saostukseen kemikaalin avulla sekä biologiseen aktiivilieteprosessiin. Puhdistettu jätevesi voidaan imeyttää maaperään esimerkiksi imeytysmoduulin tai avo-ojan avulla.

Toimintavarmuus Klaron pienpuhdistamoissa perustuu niin kutsuttuun mammut-pumppaukseen, jossa järjestelmän toiminnot toteutetaan ilmapuhaltimella, eikä lietteen seassa ole lainkaan vaihdettavia suodattimia taikka liikkuvia osia. Ohjauspaneeli ja käyntiääneltään hiljainen ilmakompressori sijoitetaan maan päälle ulkoyksikköön tai sisälle esimerkiksi tekniseen tilaan, jolloin järjestelmän huolto ja hallinta onnistuvat helposti ja vaivattomasti.

Tehokkaan puhdistusprosessin, helpon huollettavuutensa ja kompaktin kokonsa ansiosta Klaro on toimintavarma ja taloudellinen valinta jätevesien käsittelyyn.

Mitoitus: 1-5 henkilöä

-Maksimivirtaama: 750 l/vrk

-Säiliön kokonaistilavuus: 2700 l

-Säiliön saostustilavuus: 1350 l

-Sähkönkulutus: n. 0,14 kWh/hlö/vrk

-Kemikaalin kulutus: n. 5 l/hlö/v

-Puhdistuspanoksen koko: 187 l

-Kaivannon syvyys: 1,7 - 2,1 m

-Pituus: 2080 mm

-Leveys: 1565 mm

-Korkeus: 1400 mm

-Paino: 120 kg

-Tuloyhde: 110 mm, kumitiivisteellä

-Materiaali: Polypropeeni

-Takuu: 15 vuotta, materiaalitakuu

PYYDÄ TARJOUS TONTILLESI TOIMITETTUNA SEKÄ LÄHIALUEILLA SAATAVANA MYÖS KAIVUU JA ASENNUSPALVELU NUMEROSTA +358505972081

Klaro asennusohje

Klaro Käyttöohje

Tilaustuote Kysy rahdin hinta

Hinta:6 245.00 €