« Takaisin

MX-Sadevesi ja MX-Salaojaputki taipuisa 110/98mmx50m SN8

 Taipuisat 110 mm sadevesiputki ja salaojaputki ovat vahvaa SN8 lujuusluokkaa, mutta valmistusmateriaalin ansiosta silti taipuisia. Taipuisalla putkella rakennuksen kulmien, terassien ja erkkereiden kiertäminen käy helposti ilman erillisiä kulmaliitoskappaleita ja rännikaivojne purkuputkien yhdistäminen runkolinjaan sujuu vaivatta.

Valmistusmenetelmänsä ansiosta taipuisat putket saavuttavat kuitenkin vastaavankokoisten tuplaputkien SN8-lujuusluokituksen. Lisäksi taipuisat putket ovat helppoja kuljettaa: kieppi mahtuu vaikka peräkärryyn ja muutaman taipuisan putkisalon kiepauttaa jopa auton takakonttiin.

Salaojaputken määrä

Salaojaputki (SO) asennetaan talon anturan viereen sen ulkopuolelle ja anturan alapinnan alle. Sen määrä mitataan suunnitelmasta. Jos suunnitelmaa ei ole, putki kulkee normaalisti noin puoli metriä sokkelin ulkopuolella, millä perusteella määrän voi laskea. Salaojaputkissa on toisessa päässä valmiina liitosmuhvi, eli niitä voi liittää toisiinsa ilman jatkoja. Liitos tehdään yksinkertaisesti työntämällä putken muhviton pää muhvin sisään. Tarvittaessa salaojiin voidaan tehdä suunnanmuutoksia ja haaroituksia erikseen tilattavilla, portaattomasti taivutettavilla yhteillä. Salaojaputken voi työmaalla katkaista normaalilla timpurin käsisahalla.

Meltex esite

Pakkauksen mitat ja paino:

  • Pakkauksen leveys (mm): 580,00
  • Pakkauksen korkeus (mm): 1 300,00
  • Pakkauksen syvyys (mm): 1 300,00
  • Rahtipaino (kg): 22,50

Nouto

Hinta:140.00 €