« Takaisin

PE100 paineviemäri 63x3,8/100m SDR17 ruskearaita

Paineputkia käytetään vesijohtoina kylmän veden johtamiseen, paineviemäreinä, viettoviemäreinä sekä vanhojen putkien saneerauksessa sujuttamalla. Perinteisiä käyttökohteita paineputkelle löytyy pientalorakentamisessa kiinteistöjen syöttovesiputkena, vesiosuuskunnissa ja kunnallistekniikassa puhdas- ja jätevesiputkina sekä maatalouden kohteissa juotto- ja kasteluvesiputkena.

 

Paineputkien materiaalina käytettävä polyeteeni (PE) kestää hyvin kulutusta, eikä se ole arka iskuillekaan. Polyeteeni ei myöskään ole altis korroosiolle. Materiaalinsa ominaisuuksien ansiosta putkistot ovat hitsattavia, myrkyttömiä sekä rakenteeltaan kevyitä ja joustavia. PE-putkista valmistettu järjestelmä on pitkäikäinen, kustannustehokas ja huoltovapaa.

 

Paineputket valmistetaan Suomen standardien mukaisesti. Paineluokka on yleisimmin PN10. Rullakokoja on saatavana hiukan putken halkaisijasta riippuen 100-500m asti. Tilauksesta toimitamme myös suurkeloja. Kysy tarvittaessa tarjous asiakaspalvelustamme info@laspek.com

  Paineputket valmistetaan EN 12201 -standardin mukaisesti ja putket ovat INSTA-CERT -merkittyjä. Paineputkien valmistuksessa käytettävistä raaka-aineista ei liukene veteen maku- tai muita haitta-aineita.

PN 12,5

Pakkauksen mitat ja paino:

  • Pakkauksen leveys (mm): 63,00
  • Pakkauksen korkeus (mm): 63,00
  • Pakkauksen syvyys (mm): 1 000,00
  • Rahtipaino (kg): 106,0

Tilaustuote 5-10 pv

Hinta:700.00 €