« Takaisin

MX-Luja 5000L-umpisäiliö

Sisältää ankkurointi kangas , langaton hälytin ja rahdin

Omakotitaloissa ja kakkoskoteina toimivissa huviloissa käytetään yleensä 10-11 m³ umpisäiliöitä.
Mökkikäyttöön riittää usein 5-5.5 m³ umpisäiliö.

Tämän kotimaisen Umpisäiliön voit asentaa kaikkien jätevesien järjestelmäksi esimerkiksi pohjavesialueella tai kun kiinteistöllä syntyy vain vähäinen määrä jätevesiä, tai voit johtaa sinne WC-jätevedet, kun se on osana kaksoisviemäröintiä, jossa harmaat jätevedet käsitellään erikseen.

Umpisäiliö on aina luonnon kannalta paras ratkaisu, koska kiinteistöllä syntyvät mm. kolibakteereita sisältävät WC-jätevedet varastoidaan ja kuljetetaan pois kuormittamasta lähiympäristöä ja -vesiä.

MX-Luja 5000 litran lokasäiliö tyhjennysputkella on tarkoitettu jätevesien talteenottoon. Lokasäiliön putkimainen muotoilu tekee säiliöstä erityisen lujan ja kestävän. Kuperämuotoisen pohjan ansiosta tyhennys onnistuu viimeistä pisaraa myöten. Poikkeuksellisen matala rakenne ja matalalla sijaitseva tuloyhde - vain 1 m säiliön pohjasta - mahdollistaa asennuksen hankalaankin paikkaan. Matala säiliön pohja jää myös lähemmäksi maanpintaa ja säiliö on siten vähemmän altis valumis- ja pohjavesien nosteelle.

 

Säiliössä on liitäntämahdollisuudet joka sivulla, joten säiliön sijoittaminen tuloviemäriin nähden sujuu ongelmitta. Myös kahden säiliön kytkeminen ja tilavuuden tuplaaminen onnistuu helposti. MX-Luja lokasäiliö on helppo ankkuroida ankkurointikankaalla (tuotenro 3622210), joka oikeanlaisen täyttömaan kanssa sitoo säiliön tasaisesti paikoilleen. Myös kiinteät nostokorvakkeet helpottavat osaltaan asennustyötä.

 

Lokasäiliö on hyvä varustaa täyttymishälyttimellä (tuotenro 3622188), joka tuo käyttöturvallisuutta ja -mukavuutta: hälytin ilmoittaa, kun säiliö on aika tyhjentää. Langaton hälytin on kätevä ja helppo asentaa.

 

MX-Luja lokasäiliö on turvallinen valinta lokasäiliöksi. VTT Expert Services Oy on testannut MX-Luja 5000 litraa -lokasäiliön soveltaen tehdasvalmisteisten saostuskaivojen tuotestandardin EN 12566-1 testausmenetelmää.

 Tuote sisältää MX Lujasäiliö

Ankkurointikangas 2,5mx9,0m (N4)    

Lokasäiliön langaton täyttymishälytin sis.anturi      

275

2340

1126

3350

http://www.meltex.fi/dokumenttipankki.html

PYYDÄ TARJOUS TONTILLESI TOIMITETTUNA . LÄHIALUEILLA MYÖS KAIVUU JA ASENNUSPALVELU NUMEROSTA +358505972081

ESITE

Hinta:2 170.00 €