« Takaisin

PVK 400/315 pallopadotusventtiilillä

Perusvesikaivo PVK 400/315  Valurauta kansisto pallopadotusventtiilillä

Perusvesikaivo PVK 400/315 . Rungon korkeus n. 1500mm, valurautaumpikansisto 40tn, sakkapesä 70ltr, 2 kpl 110mm tuloyhde, jossa toisessa pallopadostusventtiili (salaojille).Poistoyhde 110mm vesilukolla.

Perusvesikaivoja käytetään salaoja- ja sadevesien kokoojakaivona, niin kunnallistekniikan alueella, kuin sen ulkopuolellakin sijatsevissa kiinteistöissä. Koottaessa sade- ja salaojavesiä yhteen purkuputkeen, on varmistettava, ettei mahdollisessa häiriötilanteessa sadevesiä pääse salaojaputkeen kastelemaan perustuksen viereistä maaperää kuivatuksen sijaan. Perusvesikaivoissa on tätä tarkoitus varten pallopadotusventtiili. Veden pinnan noustessa kaivossa tukkeuman tai poikkeuksellisen runsaiden sateiden vuoksi, sulkee pallopadotusventtiili salaojaputken tuloyhteen ja varmistaa salaojan toiminnan ääriolosuhteissakin.

Monikäyttöinen perusvesikaivo

Perusvesikaivo PVK 400/315 toimii omakotitalon, kesämökin tai muun pientalon salaojavesien ja sadevesien viimeisenä kaivona, eli kokoojakaivona. Perusvesikaivoon ohjataan siis kaikki tontilla syntyvät vedet, mistä ne kulkeutuvat yleiseen hulevesi- eli sadevesiverkostoon. Jotta vedet eivät virtaisi takaisin kiinteistön salaoja- tai muuhun kuivanapitojärjestelmään, on perusvesikaivossa pallopadotusventtiili. Jos veden pinta nousee tässä perusvesikaivossa, esimerkiksi runsassateisen kesän vuoksi, padotusventtiili sulkeutuu ja varmistaa salaojajärjestelmän toiminnan ja kiinteistön perustusten kuivuuden.

Perusvesikaivo PVK 400/315 on varustettu 70 litran sakkapesällä, 40 tn valurautaumpikansistolla ja kahdella 110 mm tuloyhteellä. Lähtö- eli poistoyhde on myös 110 mm. Peruskaivon rungon korkeus on noin 1500 mm. Tämä laadukas perusvesikaivo sopii käytettäväksi sekä kunnallistekniikan piirissä että sen ulkopuolella sijaitsevissa kiinteistöissä.

Tekninen kuva

NOUTO

Paino 60000 gr

Hinta:355.00 €