« Takaisin

aurinkopaneeli yksikide/mono täysi musta 400w

VARASTOSSA

Uuden sukupolven aurinkopaneeli QSELLS 400w

Katso arvoja on suuremmat kuin vastaavassa 400 wattisessa

Täysi musta

Mitat 1722x1134x30mm

Paino 21,1 kg

25 vuoden tuottotakuu

25 vuoden materiaalitakuu yleensä muissa vastavissa on 12 vuotta

Pyydä tarjous Maatelineiden kanssa

Q CELLS on yksi maailman johtavista aurinkokenno- ja paneeliratkaisujen valmistajista. Yhtiö on myös arvostettu ja tunnustettu kokonaisenergiaratkaisujen toimittaja, joka toimittaa puhtaan energian ratkaisuja kennoista, paneeleista ja varastointituotteista aina suuriin aurinkosähköprojekteihin kaikilla suurilla markkinoilla maailmassa.

Q CELLSin pääkonttori sijaitsee Soulissa, Etelä -Koreassa (Global Executive HQ) ja Thalheimissa, Saksassa (Technology & Innovation HQ). Nämä yhdistettynä monipuoliseen johtamiseen ja tekniseen johtajuuteen kansainvälisten tuotantolaitosten kanssa Etelä -Koreassa, Kiinassa, Malesiassa ja USA:ssa, palvelevat maailmanlaajuista energiakenttää.

Q CELLS tarjoaa 12,4 GW: n vuotuisen paneelituotantokapasiteetin ja 9,8 GW: n vuotuisen kennojen tuotantokapasiteetin. Tämä asettaa sen maailmassa yhdeksi suurimmista aurinkosähkökomponenttien valmistajista. Q CELLS on myös markkinajohtaja monilla aurinkosähköä hyödyntävillä alueilla, erityisesti Euroopassa, Amerikassa ja useissa Aasian maissa. Lisäksi Q CELLS on Hanwha -konsernin tytäryhtiö, jonka omaisuus on yli 150 miljardia dollaria. Siksi se on luotettava ja erittäin hyvä kumppani asiakkaillemme maailmanlaajuisesti.

  • 25 vuoden tuottotakuu
  • 25 vuoden tuotetakuu 
  • Q.ANTUM DUO Z Technology nollavälin kennolla kasvattaa moduulin tehokkuuden jopa 20,8 %:iin.
  • Q CELLS on ensimmäinen aurinkopaneelien valmistaja, joka läpäisee alan kattavimman laatuohjelman: Riippumattoman sertifiointilaitoksen TÜV Rheinlandin uusi ”Quality Controlled PV”.
  • Pitkäaikainen taattu tuotto Anti LeTID Technology, Anti PID
    Technology2, Hot-Spot Protect.
  • Paneelin kehys on alumiiniseosta, joka on sertifioitu suurille lumimäärille ja tuulikuormille

Asennusvideo

Esite