« Takaisin

75/2000

75/2000

dBlue-kiinteistöviemärijärjestelmässä keveys, kestävyys ja mekaaninen lujuus yhdistyvät vertaansa vailla olevaan ääneneristyskykyyn. Järjestelmä on yhtä helppo asentaa kuin normaali HT-viemäri, mutta se myös vaimentaa viemäristöstä lähtevää melua ja ääntä jopa paremmin kuin muut kiinteistöviemärijärjestelmät 18dB (4L/s virtaama - täysi kuormitus) / 16dB (2L/s virtaama - yhden wc-laitteen huuhtelu). Loppukäyttäjät asuvat dBlue-kiinteistöviemärijärjestelmänansiosta entistä mukavammin. Uusimmat valmistustekniikatoptimoivat akustisen viihtyisyyden varmistaen, että asennus täyttää tiukimmatkin melusäädökset.

Nopeatahtinen rakentaminen edellyttää kaikilta asennustöiltä tiukkaa aikataulutusta. Viemäröintijärjestelmäkin tulee saada asennettua nopeasti, jotta kokonaisaikataulu pitää. dBlue-kiinteistöviemärijärjestelmän erityisetuna on sen nopea ja helppo asennettavuus. Helppokäyttöiset ja varmat muhviliitännät minimoivat kunkin liitoksen asennusajan, eikä asentamiseen tarvita lainkaan sähkötyökaluja. Osana ääntä vaimentavaa kiinteistöviemärijärjestelmää ovat erikoisvalmisteiset eristetyt kannakkeet, jotka vaimentavat runkoääntä tehokkaammin kuin tavanomaiset putkikannakkeet. Eristetyt dBlue kannakkeet ovat olennainen osa ääntä eristävässä viemäröintijärjestelmässä.

dBlue-kiinteistöviemärijärjestelmä on valmistettu uutta tekniikkaa edustavasta muovin ja ääntä absorboivan mineraa-litäyteaineen (PP-MD) seoksesta. Materiaalikoostumus on kehitetty Aliaxis-konserniin kuuluvan Akatermin tutkimuslaboratoriossa. Siinä ainutlaatuinen ääneneristävyys yhdistyy keveyteen, kestävyyteen sekä mekaaniseen lujuuteen. Kerroksellinen putkirakenne valmistetaan uusimmalla ekstruusiotekniikalla.

dBlue on monipuolinen järjestelmä monenlaisiin käyttökohteisiin. Se ulottuu pilvenpiirtäjän korkeimmastakohdasta aina rakennukseen ulostulokohtaan asti. Ääntä vaimentavien kiinteistöviemäreiden käyttökohteita ovat mm. asuinkerrostalot, julkiset rakennukset, liikerakennukset, sairaalat sekä hotellit. dBlue on suunniteltu ja valmistettu ISO 9001 -laadun-varmistusjärjestelmän mukaisesti, ja se täyttää EN1451-standardin ja muiden soveltuvien kansainvälistenstandardien sekä lukuisten kansallisella tasolla hyväksyttyjen laatu- ja turvallisuusstandardien vaatimukset.

Paino 1,8 kg

Tee tilaus täältä

Hinta:14.25 €