« Takaisin

Booraksi

Booraksia Myydään ainoastaan yrityksille

Booraksi eli dinatriumtetraboraattidekahydraatti on monikäyttöinen booriyhdiste, mineraali ja boorihapon suola. Booraksia käytetään kotitalouksissa muun muassa homeenestoon, puhdistukseen ja hyönteistorjuntaan.

Booraksia käytetään usein puhdistustuotteissa, sillä se ei ole ympäristölle haitallista, ja sen ominaisuudet auttavat poistamaan likaa ja tahroja tehokkaasti. Voit käyttää booraksia myös muilla tavoin, ja tässä artikkelissa esittelemmekin 8 eri käyttötapaa booraksille.

Booraksia syntyy luonnollisesti, kun suolavettä haihtuu. Sitä löytyy Amerikan mantereelta, Turkista, Romaniasta, sekä Atacaman aavikolta ja Tiibetistä. Esimerkiksi Aavikkojärven toistuva kuivuminen synnyttää evaporiittia, joka sisältää booraksia.

Booraksi ei ole myrkyllistä pienissä määrissä, mutta se voi aiheuttaa ihoärsytystä ja allergiaa, mikäli sitä käsiteltäessä ei käytetä riittäviä suojakeinoja. Muista siis käyttää suojahanskoja ja muita suojavälineitä käyttäessäsi booraksia kotonasi.

Booraksi pitää torakat, lutikat, muurahaiset ja muut hyönteiset poissa kodin tiloista. Voit sirotella booraksia keittiöön, ovien läheisyyteen ja ikkunalaudoille, sekä muille alueille, joissa ärsyttäviä hyönteisiä esiintyy. Näin valmistat hyönteisiä karkoittavan tehokeinon:

Eroon rikkaruohoista

Kodin monipuhdistaja

Deodorantti

Kattilat ja muut ruuanlaittovälineet

Jääkaapin puhdistus

WC:n puhdistus

Eroon ruosteesta booraksilla

1 kg 10,0€+rahti 15,0€

5 kg 45,0€+rahti 25,0€

Käyttöturvatiedote

Ennen ostopäätöstä lähetä y-Tunnus

Hinta:10.00 €