« Takaisin

TYCROC XPS alumiini polystyreeni levyEI VARASTOSSA TILAUSTAVARA

XPS alumiinilla pinnoitettu polystyreeni levy

XPS AL Lattialevy 16m 1200mmx600mmx25mm   HINTA 20€/kpl

XPS AL Lattialevy 20mm 1200mmx600mmx30mm HINTA 23€/kpl Toimitusaika 5-10 pv

Nyt on eristäminen ja lämmöluovutus levyjen laittaminen helppoa

Koko levy on pinnoitettu laminoidulla alumiinifoliolla

Suorat osuudet ovat auki taivutukset ovat kiinni .Voit itse leikata alumiinin siltä kohdalta auki mistä lähdet taivuttamaan putken.

Tällä ratkaisulla ei jää kylmäsiltoja tulee jokainen neliö pinnoitettua alumiinilla

Voit laittaa pintaan suoraan lattiamateriaalin.

Eriste kerros voi olla ohuempi

Esim. vanhat betoni ja lautalattiat

MATERIAALIN KUVAUS
Lattialämmityksen aluslevy Tycroc UHP on kehitetty vesikiertoisen lattialämmityksen asennuksen yksinkertaistamiseksi ja nopeuttamiseksi. Tycroc UHP sopii asennettavaksi myös betonirakenteiden päälle, mutta pienen neliömetripainon ansiosta se on erittäin varteenotettava ratkaisu varsinkin puurakenteisiin ja puurakennuksiin. UHP levy on puristettu polystyreenivaahtolevy (XPS vaahtolevy), jossa on urat lämmitysputkia varten, estää lämmön leviämisen alaspäin, kun taas levylle liimattu 0,1mm (100µ) folio on lattianpäällysteen alla erinomainen lämmön jakaja.

OMINAISUUDET JA EDUT
Tycroc UHP aluslevy sopii asennettavaksi kaikkiin tunnettuihin kantaviin alustoihin. Tycroc UHP:n ansiosta valutyöt jäävät pois, mikä säästää rahaa ja aikaa. Asennus on helppoa, nopeaa ja siistiä, eikä erillistä kuivumisaikaa tarvita (kuten esim. betonivalun tapauksessa). Reagoi nopeasti lämpötilansäätöön. Koska ratkaisu mahdollistaa lattiapintamateriaalin asentamisen suoraan Tycroc UHP levyjen päälle, niin pienemmän lämpöputken ja lattiapäällysteen välisen etäisyyden sekä pienemmän lämpökapasiteetin ansiosta lämpö siirtyy nopeammin ja tehokkaammin. Perinteisiin paljon materiaalia käyttäviin ratkaisuihin verrattuna kyseinen ratkaisu on huomattavasti kevyempi (levyn paino ainoastaan n. 1,3 kg/m² tai 1,5 kg/m²) ja sillä on matalampi rakennekorkeus (levyn paksuus 25 mm tai 30 mm). XPS-levyn lämmöneristysominaisuudet ovat erinomaiset. Elementillä aikaansaadaan lisälämmitystä tiloihin, joissa lämpöeristys on riittämätön tai puuttuu kokonaan. Tycroc UHP:n ydinaineena on umpisoluinen ja vedenkestävä XPS, joten tuote sopii hyvin myös märkätilojen rakentamiseen.

KÄYTTÖKOHTEET
Ratkaisu sopii sekä entisöintitöihin että uusiin rakennuksiin. Lattialämmityksen aluslevyt voidaan asentaa kaikentyyppisiin kantaviin alustoihin, joka on tasainen, kuiva, luja, jäykkä ja stabiili.

Tycroc UHP levy sopii eniten tunnettujen lattiapäällysteiden alle, mm. parketti, puu, keraaminen lattialevy tai luonnonkivi. Tycroc UHP voidaan päällystää betoni-, kipsivalulle (käytetäessä sementtimäisiä tai kipsimäisiä tasoitemassoja on yhteensopivuus tarkistettava tasoitemassan valmistajalta) tai erilaisilla kuivalattian valmiselementeillä, mm. kipsikuitulevu, sementtikuitulevy tai kipsikartonkilevy. Parketti-, laminaatti- ja puulattia asennetaan suoraan Tycroc UHP levyjen päälle uivana ja keraaminen lattialevy sekä luonnonkivi liimataan vastaavalla laastilla.

800 gr

Erillisrahditettava 

Hinta:20.00 €